Cautare

361 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (2.88 secunde)
Toate bune si frumoase, pe parcursul vizitei lui Basescu existand si o oprire la hotel "Parc”, din Constanta, unde si-a facut aparitia, pentru a-l sustine, si directorul adjunct al OJPC, Gheorghe Trandafir, dar si membri PD reintorsi, de data recenta, in partid, respectiv fosti membri AP care s-au alaturat Aliantei.
Numele democratului Hristu Tararache, cel vehiculat in prima faza pentru sefia OJPC, a fost inlocuit cu cel al nimanui altul decat Gheorghe Trandafir, actualul director adjunct al aceleiasi institutii si fost director executiv al Oficiului.
Laurentiu Marin, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei si Gheorghe Trandafir, din cadrul Comisariatului judetean pentru Protectia Consumatorului (OPC) Constanta.
Victoria lui Teo Trandafir i se datoreaza, in mod paradoxal, taman "celebrului primar Piedone", care nu a sprijinit-o mai deloc pe conservatoarea Liliana Minca, sustine sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Glumele se fac pentru a binedispune, si nu pentru a supara, de aceeasi parere fiind si directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, Gheorghe Trandafir, care ne-a mai declarat ca umorul nu trebuie sa lipseasca din viata noastra, adaugand ca "pana la urma deconectarea este conditionata de metoda de relaxare”.
Jurnalistii fara functii de conducere declara acest lucru intr-un procent mai mare (72%) decat sefii de departamente (68%) si directorii (54%).
* Gelu Trandafir: Acelasi discurs (ca al lui Adrian Nanulescu) l-am auzit si de la Sorin Alexandrescu in 2009, cand a venit la conducerea Antenelor.
Secretarul executiv al PSD, consilierul Avram Trandafir, a precizat la rindul sau ca "instanta a anulat hotarirea prin care a fost validat Dieter Krampultz", motiv pentru care urmatorul pe lista de consilieri, dupa ce postul a ramas vacant dupa demisia lui Cristian Gisca, este Ion Mocanu.
Petre Trandafir, inspector sef Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar pentru Constanta - Mangalia, subprefectul Claudiu Palaz.
Au pe blazon un trandafir de aur pe fond de iarba verde, iar deviza lor este Devenind Puternic. Membri: - Lady Olenna Tyrell, cunoscuta sub numele de Regina Spinilor, mama lui Mace Tyrell.
Daca placa sau pelicula holografica a unui trandafir este taiata in doua si luminata cu raza laser, vom vedea ca fiecare jumatate contine imaginea tridimensionala completa a trandafirului.
"La momentul punerii in posesie a persoanelor indreptatite, conform parcelarului, suprafata de teren existenta, in realitate, este de 157,13 ha, ceea ce a facut ca mostenitorii defunctului Trandafir Alecu, care trebuia sa primeasca suprafata de 7,164 ha, de fapt sa nu o primeasca.
A§n aplauze, scandari si delir, a intrat in sala Vadim, imbracat in alb, cu un trandafir portocaliu la rever si insotit de familie si de nelipsitul alai.
dusul rapid, in 5 minute, poate fi inlocuit cu o baie fierbinte, armonizata cu spuma, petale de trandafir, lumanari si muzica;
dusul rapid, in 5 minute, poate fi inlocuit cu o baie fierbinte, armonizata cu spuma, petale de trandafir, lumanari si muzica;
dusul rapid, in 5 minute, poate fi inlocuit cu o baie fierbinte, armonizata cu spuma, petale de trandafir, lumanari si muzica;
-din anul 1834 avem la Calarasi si un Spital orasenesc, instalat in casele lui Ceaus Trandafir si ai carui bolnavi erau ingrijiti de doctorul Carantinei locale, infiintata in noiembrie 1784 de domnitorul Mihail Sutu si pentru care, in 1832, se construieste un local imens pe locul unde in 1897 se va ridica Casarma pompierilor.
9 august a.c.) am in suflet doar un trandafir, nu trei. La fel si viceprimarul din Valu si 8 din cei 9 consilieri PSD, plus un consilier independent, au trecut la PD".
a€žCea mai micaa cotizatie este de 1.000 de lei vechi, perceputaa de la elevi, studenti, pensionari, someri si casnici", a adaaugat Avram Trandafir.
Deputatul a fost urmat de opt lideri conservatori, printre care Stan Dobrescu, Andrei Trandafir, Radu Mihailov s.a, fiecare reprezentand alti cativa zeci de oameni, toti demisionand dupa anuntul lui Mihei ca a parasit PC.
google-analytics.com